EUROLEAGUE

Ο Πεδουλάκης για τα προκριματικά

Ο Πεδουλάκης για τα προκριματικά

Η Ούνιξ Καζάν διεκδικεί την πρόκρισή της στον Α' όμιλο της Euroleague μέσω προκριματικών, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/09) με τη Ζιέλονα Γκόρα. Τι λέει επ' αυτού ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Οκτώ ομάδες θα ξεκινήσουν πρόωρα την αγωνιστική περίοδο 2014-15, με τον προκριματικό γύρο της Euroleague που θα διεξαχθεί 23 με 26 Σεπτεμβρίου. Πού; Στην Οστάνδη, ομάδα που είναι στη λίστα αυτών που θα επιδιώξουν να γίνουν η 24η στην παρέα των καλύτερων της ηπείρου.

Μεταξύ αυτών είναι η Ούνιξ Καζάν που θεωρείται από πολλούς ως το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στον Α' όμιλο της Euroleague 2014-15, εκεί όπου περιμένουν ήδη οι Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις Κάουνας, Νίνζι Νόβγκοροντ και Ντιναμό Σάσαρι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κλήθηκε να σχολιάσειν την πορεία της προετοιμασίας των Ρώσων, λίγες μέρες πριν από τον προκριματικό γύρο της Euroleague.

''Η προετοιμασία συνεχίζεται βάσει προγράμματος. Είμαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις των παικτών μου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι η προετοιμασίας της Ούνιξ Καζάν ξεκίνησε ενώ είχαμε πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα, στο ρόστερ υπάρχουν πέντε διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες στα προκριματικά του EuroBasket 2015. Ο Ζήσης και ο Καϊμακόγλου ξεκίνησαν προπονήσεις εδώ , στο Καζάν, πριν από πέντε μέρες''.

Eν συνεχεία ο Χανιώτης τεχνικός αναφέρθηκε στη Ζιελόνα Γκόρα, πρώτου αντιπάλου της Ούνιξ Καζάν στον προκριματικό γύρο: ''Η πολωνική ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Ένα δικό της στυλ παιχνιδιού. Στα προκριματικά της Euroleague δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Μπορείς να περιμένεις τα πάντα από όλες τις ομάδες που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διοργάνωση. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και στην περίπτωση της Ζιελόνα Γκόρα''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ