EUROLEAGUE

"Ο Παπαλουκάς μας έσωσε!"

"Ο Παπαλουκάς μας έσωσε!"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Θοδωρή Παπαλουκά στο ματς με την Ζαλγκίρις. Διαβάστε λεπτομέρειες (video).

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξασφάλισε την πρόκριση της για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας μετά την ήττα της Καντού από την Μπαρτσελόνα και τη δική της νίκη επί της Ζαλγκίρις στο Ισραήλ (70-66).

Μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι Λιθουανοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δυσκολέψουν το έργο των παικτών του Ντέβιντ Μπλατ.

Ο προπονητής της Μακάμπι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Θοδωρή Παπαλουκάς...

" Ήταν μία μεγάλη μάχη μεταξύ δύο ομάδων, οι οποίες παλεύουν στο "Top-16". Δεν μπορούν πολλές ομάδες να επιστρέψουν στο παιχνίδι, όπως κάναμε εμείς. Ο Παπαλουκάς μας έσωσε, όπως έκαναν παλαιότερα πολλοί μεγάλοι αστέρες που αγωνίστηκαν για την ομάδα".

Ο Έλληνας γκαρντ από την πλευρά του δήλωσε: " Εγώ απλά προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Η ομάδα ως τώρα πήγαινε καλά και δεν με χρειαζόταν. Το θέμα είναι όταν σε χρειάζεται, να είσαι εκεί και εγώ αυτό έκανα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Δεν ξέρω αν την αξίζω, αλλά είμαι χαρούμενος που την έχω".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ