EUROLEAGUE

Ο ελιγμός του Καραμάν και η ματσάρα στη Γερμανία...

Ο ελιγμός του Καραμάν και η ματσάρα στη Γερμανία...

Καλύτερο "κόψιμο", play of the night και... Μπόστιαν Νάχμπαρ έχει η Ευρωλίγκα από τη ματσάρα της Γερμανίας, ενώ ο Ιλκμάν Καραμάν καρφώνει εντυπωσιακά για τη Φενέρμπαχτσε και ο Μπο Μακάλεμπ ακόμα μοιράζει! Δείτε τα τρομερά βίντεο και θα καταλάβετε...

Η Μπάμπεργκ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε της Παρτίζαν με 92-90 στην παράταση και εξασφάλισε την πρόκριση της για πρώτη φορά στην ιστορία της στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Το ματς δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την Ευρωλίγκα, η οποία ξεχώρισε ορισμένες εξαιρετικές φάσεις της αναμέτρησης που κέρδισαν επάξια τους τίτλους της τελευταίας αγωνιστικής τη κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ δείχνει αναγεννημένος φέτος και αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας του Κρις Φλέμινγκ. Ο Σλοβένος πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, προχωρώντας σε ένα τρομερό "κόψιμο", ενώ έκανε και την εμφάνιση της βραδιάς.

Φοβερή και η πάσα του Γκαβέλ, ο οποίος κέρδισε τη συνεργασία της βραδιάς στο ματς της Μπάμπεργκ με την Παρτίζαν. Από εκεί και πέρα, σε έναν άλλο "τελικό" στην Τουρκία αυτή την φορά η Φενέρμπαχτσε νίκησε την Καντού και πήρε το τελευταίο "εισιτήριο" για την επόμενη φάση από τον α' όμιλο.

Οι παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζάνι τα έδωσαν όλα κόντρα στους σκληροτράχηλους Ιταλούς, προσφέροντας παράλληλα θέαμα. Ο Καραμάν... ελίσσεται και καρφώνει εντυπωσιακά, ενώ ο Μπο ΜακΚάλεμπ δίνει μία εξαιρετική πάσα.

Χαμένο βέβαια δεν πηγαίνει και το πολύ όμορφο τρίποντο του Μίλος Τεόντοσιτς στην "τιτανομαχία", χωρίς ουσιαστικά αντίκρισμα της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Βαρκελώνη! Τέλος, δείτε το βίντεο με όλα τα παιχνίδια της χθεσινής (13/12) ημέρας, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις από τον όμιλο του Ολυμπιακού.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ