EUROLEAGUE

Ο μεγάλος νικητής του EuroLeague Escape Room, που θα απολαύσει το Final Four

Ο μεγάλος νικητής του EuroLeague Escape Room, που θα απολαύσει το Final Four

Έγινε γνωστός ο μεγάλος νικητής του EuroLeague Escape Room, που μαζί με την παρέα του θα παρακολουθήσει από κοντά το Final Four της Κωνσταντινούπολης. Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το διαγωνισμό του EuroLeague Escape Room, στα γραφεία της 24MEDIA (Λεωφόρος Συγγρού 166, Καλλιθέα) στο 2ο όροφο, παρουσία της συμβολαιογράφου κας Μαρία Τσαγγάρη-Βάλβη. Παρόντες ήταν από τη μεριά του Sport24.gr οι Ειρήνη Πορτάλιου και Χριστίνα Τζεβελέκου, ενώ από τη μεριά της GAME OVER ήταν ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος συνολικά 494 συμμετέχοντες, τα ονόματα των οποίων είχαν τοποθετηθεί αριθμημένα σε αρχείο excel για τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Μέσω της ιστοσελίδας τυχαίας επιλογής αριθμού: https://www.random.org/ , αναδείχθηκε ο αριθμός "260" νικητής του διαγωνισμού. Το όνομα που αντιστοιχούσε στον αριθμό "260" ανήκει στην "Παπαδάκη Ελευθερία" και στην 5μελή ομάδα της με όνομα “ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ”, που έπαιξαν στο δωμάτιο απόδρασης της EuroLleague και έλαβαν μέρος στην κλήρωση.

Ο επόμενος αριθμός που επιλέχθηκε ήταν ο "214" ως αναπληρωματικός νικητής και ανήκει στη "Γιαννέλου Στέλλα" και την 4μελή ομάδα της, ο τρίτος αναπληρωματικός νικητής που επιλέχθηκε ήταν ο "453" και ανήκει στον "Γκίκα Μιχαήλ" και την 4μελή ομάδα του. Ο τελευταίος αναπληρωματικός αριθμός που επιλέχθηκε ήταν ο "117" και ανήκει στον "Νίκα Σωτήρη" και την 6μελή ομάδα του.

Ο νικητής του διαγωνισμού ενημερώθηκε τηλεφωνικά την ίδια μέρα.

*Ο νικητής του διαγωνισμού κερδίζει ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά το Final Four της EuroLeague, μαζί με την παρέα του. Τη διαμονή των νικητών εξασφαλίζει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Airshop.gr. Περισσότερες πληροφορίες για το έπαθλο μπορείτε να βρείτε εδώ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ