EUROLEAGUE

Νίκη κι έφυγε για Final-4 ο Παναθηναϊκός

Νίκη κι έφυγε για Final-4 ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Την τρίτη του νίκη στη σειρά των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα, με την οποία θα σφραγίσει το εισιτήριο για το Final-4 αναζητά ο Παναθηναϊκός απόψε (18/4, 9.45μ.μ.), έχοντας ως όπλο τον κόσμο του που θα κατακλύσει το ΟΑΚΑ (vids)

Ο Παναθηναϊκός με νίκη την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θα γίνει η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στο Final-4 του Λονδίνου μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για να "σφραγίσει" το εισιτήριο του και να μην πάει η σειρά στο 2-2 και σε πέμπτο ματς στη Βαρκελώνη, θα πρέπει οι "πράσινοι" να κάνουν ό,τι και στα προηγούμενα τρία παιχνίδια.

Τι ακριβώς; Να κρατήσουν χαμηλά το τέμπο, να παίξουν καλή άμυνα και να πετύχουν ορισμένα μεγάλα σουτ. Κάπως έτσι θα κάμψουν για τρίτη φορά φέτος την αντίσταση της Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, 6ο του παίκτη για να φτάσει στο στόχο του. Τα εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί, η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή και αναμένονται σχεδόν 20.000 άνθρωποι για να σπρώξουν τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη προς τη νίκη.

Στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης, ο κόσμος ήταν καθοριστικός κι έδωσε ώθηση στον Παναθηναϊκό, όποτε αυτός την χρειάστηκε. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ξέχασε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον οποίο επιφύλαξε θερμή υποδοχή. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και την Πέμπτη το βράδυ, ανεξαρτήτως ότι ο "Σάρας" κράτησε ζωντανή την Μπαρτσελόνα στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Διαβάστε τι είπε στο Sport24.gr ο Στεφάν Λάσμε για την ανυπομονησία του να φτάσει στο Final-4 ο Παναθηναϊκός και την υπομονή που πρέπει να δείξουν οι "πράσινοι" στο 4ο παιχνίδι. Από την άλλη, ο Γιόνας Ματσιούλις σχολίασε ότι η ομάδα του ήθελε περισσότερο τη νίκη την Τρίτη και γι' αυτό την πήρε, μέσω του προσωπικού του blog στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ