ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Mατσιούλις: "Το θέλαμε περισσότερο"

Mατσιούλις: "Το θέλαμε περισσότερο"
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Ματσιούλις αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού που έκανε το 2-1 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα κι ευχήθηκε την Πέμπτη (18/4) να μην είναι τόσο συναρπαστικός ο αγώνας!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκρισή του στο Final-4 του Λονδίνου.

Ο άσος του "τριφυλλιού", Γιόνας Ματσιούλις έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για το προβάδισμα της ομάδας του καθώς και για την τέταρτη αναμέτρηση στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Λιθουανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού:

"Γεια σε όλους, γι' ακόμη μία φορά είναι ο Γιόνας Ματσιούλις του Παναθηναϊκού. Χθες (16/4) βράδυ κάναμε ακόμη ένα βήμα στην προημιτελική σειρά μας στην Ευρωλίγκα, συνεχίζοντας με τη δεύτερη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Η χθεσινοβραδινή (16/4) αναμέτρηση ήταν πολύ καλή, αλλά νομίζω πως το πιο σημαντικό μας περιμένει στη στροφή. Θα βρεθούμε πάλι στο παρκέ αύριο (18/4) βράδυ για την τέταρτη αναμέτρηση, με την ευκαιρία να κερδίσουμε τη σειρά. Φυσικά, είναι πολύ καλό πως ξεφύγαμε με μία νίκη της Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι πολύ καλό κι ίσως μας βοηθήσει.

Πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου πως κανείς δεν παραδίνεται σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, σε μία σειρά playoffs. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν και να παλέψουν. Είναι κάτι που κάναμε καλά και στις τρεις αναμετρήσεις μέχρι τώρα. Ο.Κ., ήμασταν λίγο άτυχοι στην εναρκτήρια αναμέτρηση στην Ισπανία. Η τρίτη αναμέτρηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

Σε κάποια στιγμή ήμασταν μπροστά με 15 πόντους, αλλά επίσης βρεθήκαμε πίσω με με 4 πόντους προς το τέλος. Ακόμη κι όταν ήμασταν μπροστά με 15 πόντους, κανείς δεν πίστεψε πως η Μπαρτσελόνα δε θα επιχειρήσει να αντεπιτεθεί. Είναι μία σκληρή σειρά, πνευματικώς, αλλά όχι τόσο σωματικώς. Γι' αυτό είναι τόσο ενδιαφέρουσα!

Ευελπιστώ πως δε θα το κάνουμε τόσο συναρπαστικό την Πέμπτη (18/4). Αστειεύομαι φυσικά, επειδή η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ καλή κι έμπειρη ομάδα. Νομίζω πως η τέταρτη αναμέτρηση θα είναι όπως οι πρώτες τρεις αναμετρήσεις. Θα είναι μία κλειστή αναμέτρηση. Δε περιμένουμε μία εύκολη νίκη. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σ' αυτή τη σειρά. Όλοι θέλουν να νικήσουν, όλοι θέλουν να φτάσουν στο Final Four!

Αν έπρεπε να περιγράψω την τρίτη αναμέτρηση με μόλις μία λέξη, αυτή θα ήταν «καταπληκτική». Ο.Κ., ήμασταν και λίγο τυχεροί, αλλά συνήθως η τύχη ευνοεί την καλύτερη ομάδα, σωστά (γέλια); Θέλαμε περισσότερο τη νίκη και πιστεύω πως αυτό ήταν το «κλειδί» για τα υπόλοιπα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να τη σκεφτούμε πολύ. Πρέπει να προχωρήσουμε. Τώρα είμαστε λίγο κουρασμένοι. Όχι τόσο σωματικώς, αλλά περισσότερο πνευματικώς.

Τι σπουδαίο κοινό είχαμε χθες (16/4) βράδυ! Δε μπορούσες ούτε να ακούσεις τις σκέψεις σου! Σκεφτόσουν και δε μπορούσες να το ακούσεις! Αυτό το σπουδαίο κοινό, χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού, μας βοήθησε πολύ κι ήταν πολύ ωραία! Πιστεύω πως θα είναι το ίδιο κι αύριο (18/4). Κανείς δεν έχει χρόνο να ξεκουραστεί. Ούτε εμείς, ούτε αυτοί.

Πιθανότατα να είναι περισσότερο κουρασμένοι, επειδή είχανε και μία αναμέτρηση για την ισπανική λίγκα το Σαββατοκύριακο. Νομίζω πως ίσως μας βοηθήσει, αλλά οπωσδήποτε δε μπορείς να βασιστείς σ' αυτό. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και παλέψουμε ακόμη μία φορά. Η πίεση τώρα βαραίνει αυτούς, όχι εμάς, αλλά και πάλι πρέπει να αποδώσουμε ακόμη καλύτερα. Έχουμε το προβάδισμα με 1-2 στη σειρά, αλλά δεν είναι αρκετό. Αυτό πρέπει να έχουμε κατά νου! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας! Να προσέχετε και τα λέμε στο Ο.Α.Κ.Α.!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ