EUROLEAGUE

Νίκη για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ ο Ολυμπιακός

Νίκη για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (26/04, 21:45, ΝΕΤ) την Αναντόλου Εφές με στόχο τη νίκη για να σφραγίσει το "εισιτήριο" για το φάιναλ-φορ του Λονδίνου (video).

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί σήμερα (26/04, 21:45, ΝΕΤ) με την Αναντόλου Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 2-2, καθώς αμφότερες πήραν τα παιχνίδια στην έδρα τους, ενώ αυτή θα είναι η έβδομη φορά φέτος που θα τεθούν αντιμέτωπες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πώς οι παίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τα ριμπάουντ για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας πώς ο κόσμος αποτελεί σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας.

Ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος είχε νιώσει μία αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μείνει προληπτικά ένα βράδυ σε νοσοκομείο είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τους Τούρκους. Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της Εφές γνωρίζουν ότι το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη νίκη.

Ο προπονητής της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί τόνισε ότι η ομάδα του έχει τη δύναμη να κερδίσει και να προκριθεί σε φάιναλ-φορ, έπειτα από δώδεκα χρόνια.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ