EUROLEAGUE

Να περάσει από το Ζάγκρεμπ θέλει ο Ολυμπιακός

Να περάσει από το Ζάγκρεμπ θέλει ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιβεβαιώσει την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται και να πάρει την νίκη κόντρα στην Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ (6/12, 19:30, NS3).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (6/12, 19:30, NS3) στο Ζάγκρεμπ την Τσεντεβίτα για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες και θέλουν να τις κάνουν έξι για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για κατάληψη της πρώτης θέσης στο όμιλο.

Για να τερματίσουν πρώτοι οι Πειραιώτες θα πρέπει η Ζαλγκίρις Κάουνας να κάνει μία ήττα στα τελευταία δύο παιχνίδια και ο Ολυμπιακός να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στις δηλώσεις του πώς η πρώτη θέση του ομίλου είναι για το γόητρο και στον στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να βελτιώνονται συνεχώς και να αποδίδουν καλό μπάσκετ.

Ο νέος προπονητής της Τσεντεβίτα, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πλέον πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση πλέον και πώς ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος για την ομάδα του.

Ο Ζελαμπάλ και ο Άντριτς αποτελούν δύο παίκτες που θα προσέξει ο Ολυμπιακός, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στους "ερυθρόλευκους". Οι Πειραιώτες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν την έβδομη νίκη τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ολυμπιακός - Τσεντεβίτα 79-77:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ