EUROLEAGUE

Πέτροβιτς: "Να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό"

Πέτροβιτς: "Να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό"

Ο κόουτς της Τσεντεβίτα, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πώς οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν πλέον πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ο προπονητής της Τσεντεβίτα, Αλεξάντερ Πέτροβιτς γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης διαθέτουν πλέον πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση.

" Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να παίζει καλύτερο μπάσκετ αμέσως μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα στο ΣΕΦ. Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είχαν βρει ρυθμό στο παιχνίδι τους, αλλά από την 25η Οκτωβρίου και μετά δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς", δήλωσε ο Πέτροβιτς και συμπλήρωσε:

" Από τότε που ηττήθηκαν από την Ζαλγκίρις μετρούν ένα νικηφόρο σερί 11-0. Αναμφισβήτητα το γεγονός αυτό τους έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Ξέρω τι χρειάζεται να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο το να το κάνουμε πράξη μέσα στο παρκέ. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Ακόμη έχουμε ελπίδες ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε στην έδρα μας του εν δυνάμει Πρωταθλητές Ευρώπης.

Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι τον καλύτερο ματς εαυτό ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να αγωνιστούμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, έχοντας την δυναμική στήριξη από τον κόσμο μας, για να παρακολουθήσουν μία θεαματική αναμέτρηση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ