EUROLEAGUE

MVP οι Μπογκντάνοβιτς, Γουίλιαμς

27.09.2011., dvorana Trnsko, Zagreb - Prijateljska utakmica, KK Zagreb CO - VS Fenerbahce Ulker. Bojan Bogdanovic. 
Photo: Zarko Basic/PIXSELL
27.09.2011., dvorana Trnsko, Zagreb - Prijateljska utakmica, KK Zagreb CO - VS Fenerbahce Ulker. Bojan Bogdanovic. Photo: Zarko Basic/PIXSELL PIXSELL

Τον τίτλο του MVP για την 5η αγωνιστική του TOP-16 μοιράστηκαν οι Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και Μάρκους Γουίλιαμς συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στην αξιολόγηση (vid)

Οι Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και Μάρκους Γουίλιαμς μοιράστηκαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 5ης αγωνιστικής, συγκεντρώνοντας από 27 βαθμούς έκαστος, στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο πρώτος ήταν ο πρωταγωνιστής στην πρώτη νίκη της Φενέρ στη β' φάση επί της Χίμκι, πετυχαίνοντας 26 πόντους για την ομάδα του με 10/10 βολές, 5/8 δίποντα και 2/6 τρίποντα.

Από την πλευρά του ο Γουίλιαμς της Μάλαγα σταμάτησε στους 28 πόντους στη Μόσχα, όπου οι Ισπανοί πήραν το "διπλό", έχοντας 6/12 τρίποντα.

Πάντως, οι δύο παίκτες με το μεγαλύτερο βαθμό στο σύστημα αξιολόγησης, έχασαν και γι' αυτό το λόγο δεν επιλέχθηκαν για τον τίτλο του MVP. Ο Ματσέι Λάμπε (Κάχα) και ο Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ) συγκέντρωσαν από 35 βαθμούς, αλλά δεν ήταν αρκετοί για τις ομάδες που ηττήθηκαν αμφότερες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ