EUROLEAGUE

MVP της 2ης αγωνιστικής ο ΜακΚάλεμπ

MVP της 2ης αγωνιστικής ο ΜακΚάλεμπ

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 2ης αγωνιστικής του TOP-16 της Ευρωλίγκας κατέκτησε ο Μπο ΜακΚάλεμπ της Σιένα καθώς οδήγησε στη νίκη την ομάδα του επί της Ρεάλ (vid)

Ο Μπο ΜακΚάλεμπ πήρε τον τίτλο του MVP της 2ης αγωνιστικής του TOP-16 της Ευρωλίγκας και ήταν εκείνος που σε μεγάλο βαθμό οδήγησε τη Σιένα στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 88-69 επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο άσος της Σιένα ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, βάζοντας 10 πόντους και δίνοντας δύο ασίστ στην α' περίοδο του αγώνα, όταν οι Ιταλοί έτρεξαν ένα σερί 18-0.

Πάντως, ολοκλήρωσε το ματς με 25 πόντους και 9/10 δίποντα, ενώ μάζεψε 3 ριμπάουντ και έδωσε συνολικά 6 ασίστ. Συγκέντρωσε συνολικά 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και άφησε δεύτερο τον Κιριλένκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 30 βαθμούς.

Τρίτος στην αξιολόγηση της αγωνιστικής ήταν ο Χένρι Ντόμερκαντ με 29 βαθμούς και 21 πόντους στη νίκη της Ούνιξ Καζάν με σκορ 89-83 επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης για το ρεκόρ καριέρας του Μπο ΜακΚάλεμπ και τη δεύτερη μεγαλύτερη νίκη ιταλικής ομάδας μέσα στη Μαδρίτη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ