EUROLEAGUE

MVP της 7ης αγωνιστικής ο Αγιόν

MVP της 7ης αγωνιστικής ο Αγιόν

Ο MVP της 7ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague είναι ο Γκουστάβο Αγιόν που μέτρησε "41" ranking, κάνοντας νταμπλ-νταμπλ στην Μόσχα (24π, 13ρ). Σε τρομερή κατάσταση ο Μεξικανός σέντερ της Ρεάλ.

Ο Γκουστάβο Αγιόν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Αφού αναδείχθηκε σε MVP της Euroleague για τον μήνα Δεκέμβρη, αναδείχθηκε και σε MVP της 7ης αγωνιστικής του TOP-16, καθώς ο Μεξικανός σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Χίμκι στην Μόσχα.

Η Ρεάλ νίκησε εκτός έδρας την Χίμκι με σκορ 82-93, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον τρομερό Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Λατινοαμερικανός σέντερ, σε 35 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε ranking 41 (!) καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (10/12δ, 4/6β) και 13 ριμπάουντ, ενώ μέτρησε και 5 κλεψίματα και 2 ασίστ στην αναμέτρηση, κάνοντας θραύση μέσα στην ρακέτα.

O Γκουστάβο Αγιόν ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του TOP-16 έχοντας μέσο όρο 13.4 πόντους, 8.9 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1.9 κλεψίματα και 1.4 μπλοκ ανά παιχνίδι, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, σε επίθεση και άμυνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ