EUROLEAGUE

Mr Δεκέμβριος ο Ματσέι Λάμπε

Mr Δεκέμβριος ο Ματσέι Λάμπε

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για το μήνα Δεκέμβριο κατέκτησε ο Ματσέι Λάμπε ο οποίος ήταν καθοριστικός για την αναγέννηση της Κάχα Λαμποράλ.

Ο Ματσέι Λάμπε έκανε τη διαφορά για την Κάχα Λαμποράλ, βοηθώντας την όχι μόνο να προκριθεί στο TOP-16 κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, αλλά και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη β' φάση της Ευρωλίγκας.

Μοιραία, λοιπόν, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Δεκέμβριο από τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής. Στα τρία παιχνίδια που έπαιξε η Κάχα μέσα στο μήνα, ο Λάμπε είχε κατά μέσο όρο 17 πόντους σε λιγότερο από 23 λεπτά συμμετοχής.

Η Κάχα Λαμποράλ έγινε έτσι η δεύτερη μόλις ομάδα που διατήρησε το αήττητό της το μήνα Δεκέμβριο, με το Λάμπε να "σκοτώνει" τον Ολυμπιακό στην πρόσφατη αναμέτρηση της πρεμιέρας του TOP-16, τελειώνοντας το παιχνίδι με 25 πόντους, 10 εύστοχα δίποντα και 2 κλεψίματα.

Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Κάχα Λαμποράλ, ο Πολωνός άσος θα παραλάβει το βραβείο του και οι φίλαθλοι της ισπανικής ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να τον χειροκροτήσουν για την προσπάθειά του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ