EUROLEAGUE

Μπουρστάιν: "Δε θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα!"

Μπουρστάιν: "Δε θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα!"
INTIME SPORTS

Ο Ταλ Μπουρστάιν παραδέχτηκε ότι η Μακάμπι θα κάνει τα πάντα για να μην επιστρέψει στην Αθήνα για 5ο ματς. Τι είπε επίσης για τα σημεία-κλειδιά του αγώνα

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Ταλ Μπουρστάιν, τόνισε ότι οι παίκτες της Μακάμπι δεν θέλουν να γυρίσουν στην Αθήνα για πέμπτο ματς, γνωρίζοντας πως εκεί οι πιθανότητές τους θα είναι λιγότερες.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, ο αρχηγός της Μακάμπι κάλεσε άπαντες να παίξουν σοβαρά για να κερδίσουν το τέταρτο παιχνίδι (29/3, 10.05μ.μ.).

Αποστολή στο Τελ Αβίβ, Αντωνία Μαραγούσια

Στις δηλώσεις του, ο Ταλ Μπουρστάιν κράτησε χαμηλούς τους τόνους, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης: "Είναι καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό ο οποίος παίζει με την πλάτη στον τοίχο πλέον και βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να κάνουμε το 3-1, κερδίζοντας ένα ακόμα παιχνίδι. Δεν θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στην Αθήνα. Πιστεύω ότι ο Σαρούνας θα παίξει πολύ καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι και ένας από τα κλειδιά του αγώνα θα είναι αν θα τον σταματήσει η Μακάμπι".

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό και το πόσο πολύ θα παλέψει για να πάρει τη νίκη υπογράμμισε: "Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις. Τα ριμπάουντ και τα λάθη θα είναι τα κλειδιά για τη νίκη, όπως άλλωστε ήταν και για τα προηγούμενα παιχνίδια".

Μπλου: "Συγκέντρωση, ένταση, ενέργεια"

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλου σχολίασε: "Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ματς. Το ίδιο και γι' αυτούς. Είμαι σίγουρος ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως και το προηγούμενο.

Πρέπει να κάνουμε το ριπίτ στη συγκέντρωση, την ένταση και την ενέργεια. Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη και τα ριμπάουντ.

Στην αρχή ήταν θέμα πνευματικό και μετά οι προπονητές έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στο video. Δεν έχουμε ακόμα στο μυαλό μας το Final-4. Είμαστε αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το παιχνίδι θα είναι η άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ