EUROLEAGUE

Μπόμπι Μπράουν: Ο ήρωας της Τοσκάνης

Μπόμπι Μπράουν: Ο ήρωας της Τοσκάνης

Ο Μπόμπι Μπράουν ήρθε το καλοκαίρι στην αλλαγμένη φέτος Σιένα και μέσα σε μερικούς μήνες κέρδισε μία θέση στις καρδιές των φίλων της ομάδας, καθώς σκοράρει κατά ριπάς σε κάθε ματς (videos)!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (18/01) τη Σιένα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του "Top-16" της Ευρωλίγκας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι Ιταλοί δεν ξεκίνησαν καλά τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς στην πρώτη φάση της διοργάνωσης προκρίθηκε ως τρίτη στον δεύτερο όμιλο με ρεκόρ 5-5, χωρίς να εντυπωσιάσει.

Η συνέχεια, όμως ήταν διαφορετική για τους πρωταθλητές Ιταλίας. Με πάθος και τις... τρέλες του Μπόμπι Μπράουν η Σιένα κατάφερε να σημειώσει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο "Top-16" της Ευρωλίγκας. Ο Λούκα Μπάνκι το καλοκαίρι εκτίμησε πώς ο Αμερικανός είχε ρόλο στην ομάδα που ήθελε να δημιουργήσει και τον έφερε στην ομάδα.

Με τις εμφανίσεις του Μπράουν μέχρι τώρα να τον δικαιώνουν. Ο γκαρντ των Ιταλών απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του παίρνει επάνω του πολλές προσπάθειες και οδηγεί την Σιένα στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Οι οπαδοί της ομάδας το καλοκαίρι απόρησαν ως ένα βαθμό με τη μεταγραφή του, όταν έφτασε στην Ιταλία από την Όλντεσμπουργκ, έχοντας 16,9 πόντους ανά αναμέτρηση. Ο Μπόμπι Μπράουν, όμως φρόντισε με το παιχνίδι του να κερδίσει μία θέση στις καρδιές των φίλων της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν κάθε φορά κάτι διαφορετικό όταν η μπάλα πάει στα χέρια τους.

Ο Αμερικανός στο πρώτο παιχνίδι των Ιταλών στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου είχε 10 πόντους, ενώ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ σημείωσε 11. Στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα φόρτωσε το καλάθι των Ισπανών με 22 πόντους και με 34 απέναντι στη Σαλόν έδωσε στην ομάδα του μία σημαντική νίκη.

Εκτός έδρας με την Πρόκομ είχε 27, στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα είχε 21, στην Ιταλία με τη Μακάμπι 16, ενώ η χειρότερη του εμφάνιση από πλευράς σκοραρίσματος ήταν 5 πόντους με τη Μάλαγα εντός έδρας. Στην Γαλλία με τη Σαλόν είχε 26 και 23 την τελευταία αγωνιστική με την Πρόκομ.

Ο Μπόμπι Μπράουν έχει 20,9 πόντους ανά ματς στην Ευρωλίγκα με 40,4% στα σουτ τριών πόντων

Το ίδιο φουριόζος μπήκε και στο "Top-16"! Στο "διπλό" της ομάδας του απέναντι στη Μακάμπι έβαλε 16 πόντους, ακολούθησαν οι 41 με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και νέα νίκη και απέναντι στην Χίμκι στην Ιταλία έβαλε 20 πόντους. Με τους 41 πόντους που σημείωσε στην Πόλη, ο Μπράουν έγινε ο τρίτος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο μετά τον μεγάλο Αλφόνσο Φορντ, τον Λετονό Κάσπαρς Καμπάλα και τον Κάρλτον Μάιερς.

Ο Αμερικανός σε 13 αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα φέτος έχει 20,9 πόντους ανά ματς με 40,4% στα σουτ τριών πόντων (36/89). Από εκεί και πέρα, ο Μπόμπι Μπράουν μετράει 80/89 βολές (89,9%), 42/92 δίποντα (45,7%), μοιράζει 5,6 ασίστ σε κάθε αγώνα και έχει 2,2 λάθη.

Regular Season

Σιένα - Άλμπα Βερολίνου: 10 πόντους

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σιένα: 11 πόντους

Μάλαγα - Σιένα: 22 πόντους

Σιένα - Σαλόν: 34 πόντους

Πρόκομ - Σιένα: 27 πόντους

Άλμπα Βερολίνου - Σιένα: 21 πόντους

Σιένα - Μακάμπι Τελ Αβίβ: 16 πόντους

Σιένα - Μάλαγα: 5 πόντους

Σαλόν - Σιένα: 26 πόντους

Σιένα - Πρόκομ: 23 πόντους

"Top-16"

Σιένα - Μακάμπι Τελ Αβίβ: 16 πόντους

Φενέρμπαχτσε - Σιένα: 41 πόντους

Σιένα - Χίμκι: 20 πόντους

Tweets για τις εμφανίσεις του Μπόμπι Μπράουν:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ