EUROLEAGUE

Μπερτομέου: "Ομάδες που πρωταγωνιστούν"

Μπερτομέου: "Ομάδες που πρωταγωνιστούν"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στο Sport24.gr για την κατάσταση που επικρατεί σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, την επιστροφή του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αποτελούν δύο από τα πιο "βαριά χαρτιά" της Ευρωλίγκας και είναι φυσιολογικό οι φήμες περί πώλησης των "πρασίνων" και αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων από τους Πειραιώτες να προβληματίζουν τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας μίλησε στο Sport24.gr για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα στους "αιώνιους", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστροφή του ΠΑΟΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

" Είναι νωρίς να κριτκάρουμε το πώς είναι η κατάσταση στις δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Εχουμε πληροφορηθεί εδώ στη Βαρκελώνη την φημολογία περί πώλησης του Παναθηναϊκού και αποχώρησης των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός", ανέφερε αρχικά ο Μπερτομέου και τόνισε στη συνέχεια: " Οι δύο συγκεκριμένοι σύλλογοι είναι ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να περιμένουμε, ώστε να δούμε τι θα γίνει ακριβώς".

Έπειτα ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα, αλλά και για την πρόταση που κατέθεσαν στον Άρη... " Ο ΠΑΟΚ είναι από τους ιδρυτές της Ευρωλίγκας και είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στον θεσμό. Για τον Άρη θα τον θέλαμε και για αυτό άλλωστε τους κάναμε και την πρόταση".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ