ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διευκρινήσεις από Ίβκοβιτς...

Διευκρινήσεις από Ίβκοβιτς...
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε διευκρινιστική δήλωση, με την οποία εξηγεί όλα όσα τόνισε σε σέρβικα ΜΜΕ.

Ο "Ντούντα" ανέφερε αρχικά: " Στους συμπατριώτες μου δημοσιογράφους δήλωσα ότι έχω κάποιες πληροφορίες ότι οι κύριοι Αγγελόπουλοι μπορεί να μείνουν στην ομάδα".

Έπειτα πρόσθεσε: " Στη συνέχεια ρωτήθηκα για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και είπα πως η χώρα περνάει κρίση και όχι ότι οι κύριοι Αγγελόπουλοι έφυγαν λόγω της κρίσης. Τους λόγους της αποχώρησής τους, τους έχουν εξηγήσει στην ανακοίνωση τους".

Όσον αφορά τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, ο προπονητής της ομάδας συμπλήρωσε: " Όταν στον όμιλό σου έχεις δυο ισπανικές ομάδες και τη Φενέρ, τότε δεν μπορεί να μην είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος.

Δεν μπορούμε όμως να πούμε τώρα πολλά πράγματα. Αργότερα όταν θα έχουν στηθεί οι ομάδες θα πούμε κάτι παραπάνω για τον όμιλο".

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στους Σέρβους δημοσιογράφους: " Δεν υπάρχει ερώτηση για το αν θα μείνω. Έχω συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο. Ο κόουτς έχει την ευθύνη για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για να αντιληφθεί τους στόχους της σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω ότι οι στόχοι του Ολυμπιακού θα είναι το ίδιο ψηλοί όπως τα προηγούμενα χρόνια. Όταν γνωρίζω τι ομάδα θα έχω, θα μπορώ να μιλήσω ακριβώς για τους στόχους της σεζόν".

Για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν ανέφερε: " Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με μικρότερο μπάτζετ. Δεν ξέρω όμως κάτι παραπάνω τώρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ