EUROLEAGUE

Μπερτομέου: "Περήφανοι που βάζουμε τον Διαμαντίδη στο γκρουπ των θρύλων"

Μπερτομέου: "Περήφανοι που βάζουμε τον Διαμαντίδη στο γκρουπ των θρύλων"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε πως στην Euroleague είναι περήφανοι που βάζουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο γκρουπ των θρύλων. "Η συνεισφορά του στο παιχνίδι είναι κάτι που πρέπει να τιμήσουμε", σχολίασε.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Τσεντεβίτα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη, εκθειάζοντας την προσφορά του Έλληνα γκαρντ στην διοργάνωση. "Η συνεισφορά του στο παιχνίδι είναι κάτι που πρέπει να τιμήσουμε", δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σχολίασε τα εξής λίγο πριν το τζάμπολ στην κάμερα της ΕΡΤ: "Είμαστε περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να βάλουμε τον Διαμαντίδη στο γκρουπ των θρύλων, το αξίζει. Ο Δημήτρης είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μας. Είναι τιμή μας να έχουμε τον Διαμαντίδη μαζί μας.

Η συνεισφορά του στο παιχνίδι είναι κάτι που πρέπει να τιμήσουμε. Θα λείψει ο Διαμαντίδης, αλλά όλοι πρέπει να θυμούνται τη συνεισφορά του" και πρόσθεσε: "Ο Διαμαντίδης είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Δεν θα πω ότι είναι ο αγαπημένος μου, δεν είναι σωστό.

Αλλά πριν από 15 χρόνια είχα δει τον Διαμαντίδη και πάντα ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά εντός και εκτός παρκέ. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι σημαντικοί για εμάς. Όλοι πρέπει να έχουν αυτούς τους παίκτες για παράδειγμα. Είναι τιμή μου που είχαμε τον Διαμαντίδη στην Euroleague και θέλω να τον ευχαριστήσω. Θα ήθελα να τον δω για πολλά χρόνια στο παρκέ, αυτό είναι δεν είναι δυνατόν όμως. Έτσι, θα ήθελα να τον έχουμε για πολλά χρόνια μαζί μας".

Στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στον Θανάση Γιαννακόπουλο που δήλωσε: "Είναι μία σπουδαία βραδιά. Θέλω να επαναλάβω πως είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό που βραβεύεται ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχε στο ρόστερ του. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του και να τον διαβεβαιώσω πως θα κάνουμε τα πάντα, ώστε ο Παναθηναϊκός να παραμείνει ψηλά".

Ακολούθως του ζητήθηκε να ξεχωρίσει μία στιγμή από την θητεία του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό για να πει: "Είναι τόσες πολλές που δεν θέλω να διαλέξω. Ο Διαμαντίδης πέρα από σπουδαίος αθλητής, είναι και σπουδαίος άνθρωπος και αυτό μετράει περισσότερο για την οικογένειά μου", και κατέληξε: "Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να νικήσει την Τσεντεβίτα και να φτάσει ως το φάιναλ φορ. Μακάρι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ