EUROLEAGUE

Μπατίστ: "Έζησα μεγάλες επιτυχίες, αλλά..."

Μπατίστ: "Έζησα μεγάλες επιτυχίες, αλλά..."

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε για το ματς της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φορούσε για εννέα χρόνια, τόνισε πώς είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο, προσθέτοντας όμως ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να οδηγήσει τους Τούρκους στη νίκη.

Ο Μάικ Μπατίστ έζησε μεγάλες στιγμές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κατακτώντας μεταξύ άλλων τρεις τίτλους Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός μετά από εννέα χρόνια με το "τριφύλλι" στο στήθος αντιμετωπίζει αύριο (1/02) για πρώτη φορά ως αντίπαλος την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο σέντερ πλέον της Φενέρμπαχτσε μίλησε στην ιστοσελίδα "fbhaber.org" για τα συναισθήματα του που θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, την φετινή πορεία των Τούρκων στην Ευρωλίγκα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας, τον οποίο και θέλει κοντά στον σύλλογο.

" Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είχα πολύ μεγάλες επιτυχίες, έζησα μεγάλες χαρές και έκανα πάρα πολλούς φίλους", ήταν τα πρώτα λόγια του Μάικ Μπατίστ και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Θα είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι αυτό σίγουρα για εμένα, τώρα που θα είμαι αντίπαλός του. Από τη στιγμή, όμως που θα ξεκινήσει ο αγώνας θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τη Φενέρμπαχτσε να πάρει τη νίκη".

Στη συνέχεια ο 36χρονος σέντερ τόνισε: " Ανήκω στην Φενέρμπαχτσε και όλα είναι πολύ καλά. Είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, νιώθω πολύ καλά και η ζωή στην Κωνσταντινούπολη μου αρέσει. Το περιβάλλον εδώ που μένω είναι ιδανικό για την οικογένεια μου".

Όσον αφορά την πορεία της Φενέρμπαχτσε στη φετινή Ευρωλίγκα ο Μπατίστ είπε: " Η ομάδα πάει καλά. Κάθε μέρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα και δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους και παίζουμε υπό πίεση, αλλά εγώ έχω συνηθίσει σε αυτό. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείς να φτάσεις ψηλά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα έχει συνέχεια".

Δεν παρέλειψε στο τέλος να μιλήσει και για τον κόσμο του συλλόγου, λέγοντας: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας διαδρομής και η συνέχεια θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Η χρονιά ίσως έχει σκαμπανεβάσματα. Θέλουμε τον κόσμο μας κοντά μας για να μας δώσουν δύναμη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ