EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι"

Μπαρτζώκας: "Να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στους παίκτες του και στον κόσμο του Ολυμπιακού έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τόνισε πώς οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο επόμενο ματς.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας πώς θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την παρουσία του.

" Θα έλεγα ότι ήταν ένα τυπικό παιχνίδι πλει οφ Ευρωλίγκας. Υπήρχε νευρικότητα. Εϊχαμε πει με τα παιδιά να πάμε επίθεση με την επίθεση", τόνισε αρχκά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

"Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάναμε επάνω στον Βούγιασιτς και τον Φάρμαρ, κάναμε καλή δουλειά. Από εκεί και πέρα, ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ. Αυτό που μετράει πλέον είναι η νίκη. Έτσι, όπως είναι η σειρά με δύο εντός έδρας ματς και μετά δύο εκτός είναι πονηρή. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα. Σκεφτείτε πώς δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέτοια ομάδα σε αυτό επίπεδο τρεις φορές σε μία εβδομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, αλλά και τον κόσμο. Ο μαραθώνιος είναι πολύ μεγάλος στη φετινή Ευρωλίγκας και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά".

Για το αν επηρέασε η νέα μπάλα τα σουτ των παικτών: " Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τους παίκτες για αυτό. Έχουμε κάνει τέσσερις ημέρες προπόνηση με αυτή τη μπάλα. Το θέμα είναι να μην το έχεις στο μυαλό σου και να παίξεις".

Μαχμουτί: "Καλό και ισορροπημένο παιχνίδι"

Ο προπονητής της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί είπε από την πλευρά του: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ήταν ένα καλό και ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο 1,5 λεπτό του. Από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι στον αθλητισμό ελπίζω".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ