EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: ''Κρατάμε τη νίκη''

Μπαρτζώκας: ''Κρατάμε τη νίκη''
INTIME SPORTS

Χαρούμενος για τη νίκη, αλλά προβληματισμένος για την πίεση των τελευταίων λεπτών δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του σκληρού αγώνα με την Μπάγερν.

Από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έφτασαν, έστω και δύσκολα, στην κατάκτηση των δυο πόντων της νίκης, όλα έμοιαζαν όμορφα για τον προπονητή των ερυθρολεύκων.

Ευχαριστημένος από την έκβαση της αναμέτρησης, αλλά σίγουρος ότι η ομάδα του μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. " Ηταν ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι με διακυμάνσεις. Είχαμε αρκετούς παίκτες σε όχι καλή κατάσταση, όμως κρατάμε ότι κερδίσαμε" υποστήριξε ο κόουτς του Ολυμπιακού και συνέχισε λέγοντας πως: " Είχαμε αντίδραση όταν ανετράπη η διαφορά που είχαμε. Δείξαμε αμυντική προσήλωση, βελτιωθήκαμε στο αμυντικό ριμπάουντ και πήραμε μια σημαντική και δύσκολη νίκη. Η Μπάγερν έπαιξε ελεύθερα, δεν παράτησε τον αγώνα και απέδειξε αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα, ότι είναι ανταγωνιστική ομάδα. Είχαμε 11 περισσότερες ασίστ, είχαμε δημιουργικότητα. Αν διαβάζαμε καλύτερα το παιχνίδι, θα είχαμε περισσότερες. Στο τέλος χάσαμε τέσσερις συνεχόμενες βολές και αυτό πρέπει να το δούμε, είναι αδικαιολόγητο να έχουμε πίεση από τόσο νωρίς. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ