EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω"

Μπαρτζώκας: "Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πώς το ποσοστό της ομάδας στα δίποντα ήταν πολύ φτωχό, με το αποτέλεσμα να είναι φυσιολογικό. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τη Μπαρτσελόνα (76-68) και στάθηκε στην μέτρια εικόνα των "ερυθρολεύκων", αλλά και στο χαμηλό ποσοστό στα δίποντα.

" Σήμερα δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θέλαμε. Επρεπε να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε. Κάποιες αποφάσεις μας ήταν πολύ κακές, το ποσοστό μας στο δίποντο ήταν πολύ φτωχό και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε σ’ αυτά που μας έδινε η άμυνα της Μπαρτσελόνα. Το "Top-16" είναι πολύ δύσκολο, ειδικά ο όμιλός μας, με πολλά δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει όμως να το ξεχάσουμε, να αναλύσουμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Η άμυνα της Μπαρτσελόνα με τον Σάντα πάνω στον Σπανούλη ήταν πολύ καλή, έχουν όμως κάποιες αδυναμίες που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε και δεν πήραμε καλές αποφάσεις στις αδυναμίες αυτές της Μπαρτσελόνα".

Χάινς: "Έβγαλαν περισσότερη ενέργεια"

Από την πλευρά των παικτών, ο Κάιλ Χάινς είπε: " Εβγαλαν περισσότερη ενέργεια, εκτέλεσαν πιο σωστά από μας και στην άμυνα δεν πιέσαμε όσο έπρεπε. Νομίζω όμως ότι οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Εκτελούσαμε σωστά τα συστήματα, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα, δεν έχουμε χρόνο και πρέπει απλά να δουλέψουμε σκληρά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε παιχνίδι στην έδρα μας και για μας η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη. Το ξέρουμε και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ