EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα και Μακάμπι θέλουν τον Μπλατ

Μπαρτσελόνα και Μακάμπι θέλουν τον Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα συνεχίσει στην Νταρουσάφακα, καθώς δεν θα αγωνιστεί στην EuroLeague και η Marca αναφέρει πως επιθυμούν την απόκτηση του τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Μακάμπι.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, ύστερα από το πετυχημένο του πέρασμα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους έφτασε έως και τους τελικούς του ΝΒΑ το 2015, επέστρεψε στην Ευρώπη πέρσι για χάρη της Νταρουσάφακα. Μάλιστα, έγινε και ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής, με το ετήσιο κασέ του να ξεπερνά τα 2.500.000 ευρώ!

Ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2014 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα αποχωρήσει από την Νταρουσάφακα φέτος το καλοκαίρι. Μπορεί να έχει συμβόλαιο, αλλά από την στιγμή που η τουρκική ομάδα δεν θα αγωνιστεί στην EuroLeague την ερχόμενη σεζόν, έχει την δυνατότητα να φύγει, όπως και θα κάνει πράξη.

Και σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται τόσο στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Καταλανοί θα πρέπει πρώτα να λύσουν το συμβόλαιο τους με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη κίνηση, ενώ αναφέρουν και το προβάδισμα που έχουν οι Ισραηλινοί, λόγω πως ο Αμερικανός κόουτς έχει παρελθόν με τους "κίτρινους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ