EUROLEAGUE

Μπάγερν Μονάχου: "Munchen show time!"

Μπάγερν Μονάχου: "Munchen show time!"

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να... μεταφέρει το show που γίνεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της στην Ευρωλίγκα! Περισσότεροι από 12.000 κόσμος παρακολουθούν τα ματς των Βαυαρών, ενώ από τον πάγκο του συλλόγου έχει περάσει και ο Γιάννης Χριστόπουλος. Μέντορας του μπασκετικού τμήματος ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Ούλι Χένες (videos).

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην επόμενη διοργάνωση με τη Μπάγερν Μονάχου να εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Μπάγερν, αλλά και των Γερμανών γενικότερα, όσον αφορά το μπάσκετ έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, με τον βαυαρικό σύλλογο να αποτελεί πρωτοπόρο στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου είναι κατάμεστο, καθώς περισσότεροι από 12.000 φίλαθλοι του συλλόγου παρακολουθούν τις αναμετρήσεις της ομάδας, παίρνοντας μέρος στα χάπενινγκ που διοργάνωναν οι ιθύνοντες της Μπάγερν.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε καθίσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, αντικαθιστώντας τον Ντιρκ Μπάουερμαν, ενώ τη θέση του πήρε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στον σύλλογο. Μέντορας, όμως της μπασκετικής Μπάγερν είναι ένας μεγάλος θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, ο Ούλι Χένες, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή θέλησε να "γιγαντώσει" το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου που... βολόδερνε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Όταν γνωστοποιήθηκε η πρόθεση του Χένες να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό τμήμα που θα έχει μέσα σε μία τριετία πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του γερμανικού μπάσκετ το ενδιαφέρον από πλευράς χορηγών ήταν κάτι παραπάνω από έντονο. Μάλιστα, η ομοσπονδία της χώρας έδειχνε διατεθειμένη να δώσει απευθείας wild card στην ομάδα, ώστε να αγωνιστεί αμέσως στην πρώτη κατηγορία.

Τα μέλη της Μπάγερν Μονάχου αριθμούνται σε περίπου 152.000, ενώ υπάρχουν πάνω από 2.500 επίσημα αναγνωρισμένοι σύλλογοι με 181.700! Η διοίκηση έχει ήδη αρχίσει την ενημέρωση σχεδόν όλων για τους στόχους και τον τρόπο που σκοπεύει να κινηθεί σε διάφορα επίπεδα, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους. Την στήριξη που ούτως ή άλλως όπως αποδείχτηκε από την περασμένη σεζόν την έχει.

Η φετινή wild card δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί η Μπάγερν Μονάχου να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να παραθέσει το δικό του σόου στα ματς των Γερμανών...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ