EUROLEAGUE

Αυτή είναι η νέα Ευρωλίγκα

Αυτή είναι η νέα Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Ευρωλίγκα μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε αυτή θα βρίσκονται τόσο η ουκρανική Μπουντιβέλνικ, όσο και η γερμανική Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες πήραν wild card συμμετοχής. Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για τις αλλαγές των ομάδων και τους συλλόγους που θα απαρτίζουν την επόμενη Ευρωλίγκα.

Η Μπουντιβέλνικ πήρε τη θέση της πολωνικής Πρόκομ στη διοργάνωση, ενώ η Μπάγερν θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, καθώς η Λοκομοτίβ Κούμπαν που κατέκτησε το Eurocup τερμάτισε και στην δεύτερη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος, με την διοργανώτρια αρχή να δίνει μία επιπλέον wild card, την οποία και εξασφάλισε η Μπάγερν. Η τρίτη ομάδα που πήρε wild card ήταν το Στρασβούργο που αντικατέστησε τη Ρόμα.

Αναλυτικά οι 23 ομάδες της Ευρωλίγκας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου: Εφές (Τουρκία), Μπάμπεργκ (Γερμανία), Μπουντιβέλνικ (Ουκρανία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Μιλάνο (Ιταλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ναντέρ (Γαλλία), Λαμποράλ Κούτσκα (Ισπανία), Λοκομοτίβ Κούμπαν (Ρωσία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Σιένα (Ιταλία), Ολυμπιακός (Ελλάδα), Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Παρτίζαν (Σερβία), Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Ζιελόνα Γκόρα (Πολωνία), Στρασβούργο (Γαλλία), Μάλαγα (Ισπανία), Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία).

Σεφτέ... στην Ευρωλίγκα θα κάνουν έξι ομάδες. Ο λόγος για τους Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου, Ναντέρ, Ζιελόνα Γκόρα, Λοκομοτίβ Κούμπαν και η Μπουντιβέλνικ.

Η 24η ομάδα θα προκύψει από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, στα οποία και συμμετέχουν οι: Μπάνβιτ (Τουρκία), Νίμπουργκ (Τσεχία), Βαρέζε (Ιταλία), Όλντεσμπουργκ (Γερμανία), Χίμκι (Ρωσία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Οστάνδη (Βέλγιο) και Ρίγα (Λετονία).

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη φάση της διοργάνωσης έχει δέκα παιχνίδια, η δεύτερη φάση 14 ματς και στη συνέχεια ακολουθούν τα πλέι οφ , προτού βγουν οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ-φορ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ