EUROLEAGUE

Μιχαλολιάκος: "Συνεπής στα ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός"

Μιχαλολιάκος: "Συνεπής στα ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας για δεύτερη φορά, λέγοντας πώς στις καρδιές όλων οι "ερυθρόλευκοι" είναι ήδη και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την πρόκριση στον τελικό.

Παράλληλα, ο κύριος Μιχαλολιάκος τόνισε μεταξύ άλλων πώς οι "ερυθρόλευκοι" αποδεικνύονται συνεπείς στα ραντεβού του με την ιστορία.

" Ο Ολυμπιακός Πειραιά αποδεικνύεται συνεπής στα ραντεβού του με την ιστορία. Η καρδιά του πρωταθλητή χτυπά στην Ελλάδα, όπως χτυπούσε πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη, όπως χτυπά φέτος στο Λονδίνο όπως χτυπά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε κάθε σημείο της γης που υπάρχουν φίλαθλοι της ομάδας μας.

Ο Πειραιάς, η Ελλάδα γιορτάζουν. Στις καρδιές μας ο Ολυμπιακός Πειραιά είναι ήδη και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους", είπε ο Δήμαρχος Πειραιά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ