EUROLEAGUE

Τραυματίας στην Αγιά Σοφιά! (photo)

Τραυματίας στην Αγιά Σοφιά! (photo)

Συμπλοκές είχαμε μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού κοντά στην Αγιά Σοφιά! Διαβάστε αναλυτικά...

Συμπλοκές υπήρξαν σήμερα (12/05) κοντά στην Αγία Σοφία μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με τα πράγματα να ξεφεύγουν για αρκετή ώρα.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο των επεισοδίων και τα περιόρισε, χωρίς πάντως να γίνει κάποια σύλληψη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για έναν τραυματία!

Διαβάστε για την ένταση στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

Οπαδοί του Ολυμπιακού βρισκόντουσαν στον προαύλιο χώρο της Αγιάς Σοφιάς σε ένα... τουρ για να δουν τα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης, την ώρα που πλησίαζαν προς το ίδιο μέρος και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια.

Η τουρκική αστυνομία φρόντισε να αποκλείσει την είσοδο προς και από την Αγία Σοφιά για να μην ξεφύγουν τα πράγματα, καθώς οι "πράσινοι" οπαδοί περίμεναν εκείνους των "ερυθρολεύκων" να κάνουν την εμφάνιση τους...

Τελικά, μετά από μια ώρα ο ιστορικός Ναός άδειασε από τον κόσμο καθώς η αστυνομία επέτρεψε την αποχώρηση των εγκλωβισμένων, έχοντας ήδη διώξει από τον χώρο κι εκείνους που περίμεναν απέξω. Τρεις κλούβες και περιπολικά, πάντως, είναι στην περιοχή και επιτηρούν τα πάντα.

Η τουρκική αστυνομία έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε συναγερμό καθώς υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι, που θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συμπλοκές είχαμε και κατά την έλευση των οπαδών των δύο ομάδων στο "Σινάν Ερντέμ" για τους χθεσινούς (11/05) ημιτελικούς.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για τον τραυματία

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της τουρκικής Hurriyet...

Τραυματίας στην Αγιά Σοφιά! (photo)
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ