EUROLEAGUE

Μικρή η ζημιά για Ολυμπιακό

Μικρή η ζημιά για Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Η ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία δεν διαφοροποίησε σε καμία περίπτωση τους στόχους των "ερυθρολεύκων". Διαβάστε λεπτομέρειες (video).

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία με 96-64, στο πιο αδιάφορο από πλευράς πίεσης για το αποτέλεσμα και άγχους ματς του στη φετινή Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν κατάφεραν να περιορίσουν και να ελέγξουν τον ρυθμό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, η οποία έδειχνε ασυγκράτητη, θέλοντας παράλληλα να... ξορκίσει την ήττα από την Γαλατάσαραϊ την προηγούμενη αγωνιστική στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Ρώσοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί, με αποτέλεσμα να κάνουν το καλύτερο τους ημίχρονο στην διοργάνωση και αναγκάζοντας την Ευρωλίγκα να τους κάνει σχετικό αφιέρωμα για το παιχνίδι τους στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα.

Η ΤΣΣΚΑ είχε μέχρι το 16 10/10 τρίποντα και ο Ολυμπιακός δεν είχε ακόμα ευστοχήσει σε σουτ από την γραμμή των 6μ.75. Τα ποσοστά, μάλιστα των γηπεδούχων στα δίποντα (25/33, 75,8%) και στα τρίποντα (13/20, 65%) εύκολα μπορούν να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας έκαναν το καλύτερο τους φετινό ματς.

Η ήττα, πάντως του Ολυμπιακού δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τους "ερυθρόλευκους". Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την επόμενη εβδομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Γαλατάσαραϊ (1/03) και θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ένα παιχνίδι, όπου θεωρείται "τελικός", τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τους Τούρκους, οι οποίοι επικράτησαν την Εφές και θα έρθουν στην Ελλάδα την τελευταία αγωνιστική, στοχεύοντας στη νίκη που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 96-64

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ