EUROLEAGUE

Με στόχο να αξιοποιήσει το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Με στόχο να αξιοποιήσει το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (10/04, 21:00, NS3) την Εφές στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο των προημιτελικών της Ευρωλίγκας (video).

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί σήμερα (10/04, 21:00, NS3) την Αναντόλου Εφές για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο των προημιτελικών της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν στην αξιοποίηση της έδρας τους, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση τους στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε πώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να υπερασπιστεί την έδρα του στα ματς με την Εφές, ενώ από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας τόνισε πώς η ομάδα του θα πρέπει να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του.

Από εκεί και πέρα, στην χθεσινή (9/04) προπόνηση βρέθηκε και η διοίκηση των Πειραιωτών παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλο, αλλά και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Γιώργου Σκινδήλια.

Οι Τούρκοι έφτασαν χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα το πρωί αναμένεται να κάνουν χαλαρή προπόνηση, πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ