EUROLEAGUE

Μάμιτς: "Εκνευρισμένος με το Μάλκοβιτς"

Μάμιτς: "Εκνευρισμένος με το Μάλκοβιτς"

Ο Ματέο Μάμιτς στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι δεν γνώριζε για καμιά διαμάχη μεταξύ του Μάλκοβιτς και των παικτών του και ότι έμαθε για την απόφαση του "Μπόζα" το πρωί της Τρίτης (20/11)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (20/11), η Τσεντεβίτα προκειμένου να εξηγήσει την απόφαση του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς να αφήσει αιφνιδιαστικά την ομάδα, πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο τεχνικός Διευθυντής της Τσεντεβίτα, Ματέο Μάμιτς, ξεκαθάρισε ότι πραγματικά δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη και ο Σέρβος προπονητής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

"Το πρωί με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης του Μάλκοβιτς, Ίβο Νάκιτς ο οποίος και με ενημέρωσε πως ο Σέρβος προπονητής δεν ήθελε πια να συνεχίσει στην ομάδα. Δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο με τον Μάλκοβιτς στον πάγκο μας.

Μετά μίλησα με τον προπονητή, ο οποίος μου είπε ότι δεν είχε ούτε τη δύναμη, ούτε τη διάθεση για να συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα μας", σχολίασε ο Μάμιτς και συνέχισε:

"Είμαι πολύ εκνευρισμένος. Κι αυτό γιατί πίστευα ότι είχαμε μία σχέση σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να κάτσει και να προσπαθήσει να φτιάξει τα πράγματα. Η ομάδα θα κοιτάξει να διαφυλάξει όλα τα δικαιώματά της, καθώς υπήρχε συμβόλαιο με τον προπονητή. Σίγουρα είμαστε δυσαρεστημένοι με την ενέργειά του αυτή να μας αφήσει".

Στον πάγκο της Τσεντέβιτα θα είναι για την ώρα ο Γιάκσα Βούλιτς, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μάλκοβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ