EUROLEAGUE

Λάσο: "Πιο δυνατή εκτός έδρας η ΤΣΣΚΑ"

Λάσο: "Πιο δυνατή εκτός έδρας η ΤΣΣΚΑ"
INTIME SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχα παίζει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός, σύμφωνα με τον κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

" Πιστεύω ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίζεται καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας", δήλωσε ο Λάσο και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Το έδειξαν αυτό με την Μπαρτσελόνα, με την Εφές και με την Ζαλγκίρις. Εκτός έδρας παίζουν καλύτερα και έχουν περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι τους. Τα πάντα όμως είναι σχετικά, καθώς όταν αντιμετωπίζεις ένα τόσο δυνατό αντίπαλο όπως η ΤΣΣΚΑ, δεν είναι απίθανο να χάσεις το ματς ακόμα και αν εκείνοι δεν είναι σε καλή ημέρα. Το βασικότερο είναι ότι διαθέτουν παίκτες με ποιότητα.

Πέρυσι η ΤΣΣΚΑ είχε παίκτες όπως ο Σβεντ και ο Κιριλένκο. Παράλληλα έχουν αλλάξει τον προπονητή τους, αλλά ο βασικός κορμός παραμένει ίδιος με τους Τεόντοσιτς, Κρυάρα και Κρστιτς.

Οι νέοι παίκτες έχουν μπει, ωστόσο, στο κλίμα και πιστεύω ότι όσο προχωρά η σεζόν, τόσο θα ανεβάζουν το επίπεδο της απόδοσής τους και φυσικά είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για τον τίτλο".

Στη συνέχεια ο Λάσο είπε: " Θα παίξουμε ένα παιχνίδι όπου κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική. Δεν έχει να κάνει με την άμυνα ή την επίθεση. Μπορεί να είναι τα λάθη ή τα ριμπάουντ που θα κρίνουν τον νικητή. Το σίγουρο είναι πως οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ