EUROLEAGUE

Λάσο: "Περιμένω σκληρό παιχνίδι"

Λάσο: "Περιμένω σκληρό παιχνίδι"

Έμπειρη ομάδα χαρακτήρισε τη Μπιλμπάο ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο. Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε (video).

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και να παίξουν καλό μπάσκετ για να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Μπιλμπάο.

" Αντιμετωπίζουμε την Μπιλμπάο στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας για το Τοπ-16. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση", τόνισε αρχικά ο Λάσο και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

" Αν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε θα έχουμε πολύ πίεση στα επόμενα τρία παιχνίδια που ίσως η πρόκριση στην προημιτελική φάση δεν θα εξαρτάται από τα δικά μας αποτελέσματα. Η Μπιλμπάο είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα ακόμη κι αν είναι η πρώτη της εμφάνιση στην Ευρωλίγκα.

Έχει ήδη αρκετά σημαντικά παιχνίδια στα πόδια της. Περιμένω ένα πολύπλοκο και σκληρό παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ".

Γιουλ: "Ισορροπημένο παιχνίδι"

Από την πλευρά των παικτών, ο Σέρχιο Γιουλ δήλωσε: " Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που γνωρίζουμε καλά και που έχει στις τάξεις της παλιούς μας συμπαίκτες όπως ο Ραούλ Λόπεθ, ο Άλεξ Μουμπρού, ο Άξελ Ερβέλε, ο Τζος Φίσερ και ο Ντ'Ορ Φίσερ.

Έχω παίξω μαζί τους, ξέρω το ταλέντο τους και τι είναι ικανοί να κάνουν. Προβλέπω ένα σκληρό, ισορροπημένο παιχνίδι. Πρέπει να είναι έτσι αφού μιλάμε για Τοπ-16 της Ευρωλίγκας. Η Μπιλμπάο κάνει ως τώρα εξαιρετική σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ