EUROLEAGUE

Λάσο: "Διατηρεί την ίδια φιλοσοφία"

Λάσο: "Διατηρεί την ίδια φιλοσοφία"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο θυμήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στο ματς της πρώτης φάσης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Τζέισι Κάρολ.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο μίλησε για το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε τον αγώνα της πρώτης φάσης στο ΟΑΚΑ.

" Το παιχνίδι που δώσαμε στο ΟΑΚΑ στην κανονική περίοδο πρέπει να λειτουργήσει σαν μάθημα για μας για το πώς να αντιμετωπίσουμε το προσεχές ματς", δήλωσε αρχικά ο Λάσο και πρόσθεσε:

" Τότε είχαμε αρχίσει πολύ καλά επιθετικά, είχαμε πάρει ένα καλό προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και στη συνέχεια ήταν δύσκολο για μας να βρούμε το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι χάρη στην άμυνα των αντιπάλων".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Ο Παναθηναϊκός διατηρεί την ίδια φιλοσοφία που έχει από την αρχή της σεζόν, αλλά έχει προσαρμοστεί καλά στις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ του".

Ο Τζέισι Κάρολ δήλωσε από την πλευρά των παικτών: " Δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ διαφορετικός από την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην πρώτη φάση.

Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός έχει κάποιους νέους παίκτες, αλλά δεν πιστεύω πως άλλαξαν πολύ τη φιλοσοφία τους σε σχέση με αυτή που είχε αποδειχτεί επιτυχής μέχρι τώρα. Εμείς από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και με συγκέντρωση, γιατί είναι δύσκολο να κερδίσεις στην Αθήνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ