EUROLEAGUE

Ξεκινάει η δράση με τη Super BasketBALL

Ξεκινάει η δράση με τη Super BasketBALL
INTIME SPORTS

Μη χάσετε την Τετάρτη (10/4, 23.15) την 1η εκπομπή Super BasketBALL μετά τους πρώτους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Παρουσιάζουν οι Μάνος Μίχαλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος

Την Τετάρτη το βράδυ (10/4, 23.15) μη χάσετε από το Sport24.gr την 1η εκπομπή Super BasketBALL, στην οποία θα γίνει ανάλυση των αγώνων των "αιωνίων" στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα έχουν δώσει τους πρώτους τους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Εφές και οι Μάνος Μίχαλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος θα αναλύσουν τα δεδομένα εν όψει των παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν.

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ρεπορτάζ & ζωντανές συνδέσεις με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα έχει ολοκληρώσει την πρώτη του μάχη με την Εφές, ενώ θα υπάρχουν όλα τα παραλειπόμενα και τα νέα από τη Βαρκελώνη, όπου ο Παναθηναϊκός θα ετοιμάζεται να δώσει τον δεύτερο αγώνα του.

Φυσικά, καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής, θα υπάρχουν εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο του μπάσκετ, οι οποίοι θα μοιραστούν τις απόψεις τους.

Στην παρουσίαση της εκπομπής θα είναι οι Μάνος Μίχαλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος. Μαζί τους οι Γιάννης Φιλέρης, Τάσος Μαγουλάς, Παντελής Διαμαντόπουλος, Νίκη Μπάκουλη, Βασίλης Δελής, Αντωνία Μαραγούσια και Νότης Ψιλόπουλος.

H Super BasketBALL, θα μεταδοθεί Τετάρτη 10/04 και θα ξεκινήσει στις 23.15

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ