EUROLEAGUE

Κσ.Λαβρίνοβιτς: "Οι δυνατές ομάδες έχουν και τύχη"

Κσ.Λαβρίνοβιτς: "Οι δυνατές ομάδες έχουν και τύχη"
INTIME SPORTS

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, παραδέχτηκε ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr για το ξεκίνημα με το... αριστερό της Ζαλγκίρις αλλά και το μέλλον της ομάδας του στη διοργάνωση

Η αλήθεια είναι ότι πριν ξεκινήσουμε να του μιλάμε, τον ρωτήσαμε αν είναι ο Ντάριους ή ο Κσιστόφ, καθώς πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχωρίσει τα αδέρφια Λαβρίνοβιτς, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα όταν δεν φορούν τις εμφανίσεις με τον αριθμό τους.

Ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για την ήττα της Ζαλγκίρις από τον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ανησυχεί για τη συνέχεια και παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας.

"Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι και τους δώσαμε την ευκαιρία παίζοντας στην έδρα τους να ξεφύγουν στο σκορ. Στο β' ημίχρονο έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερους πόντους για να το φτάσουμε", υπογράμμισε ο 33χρονος σέντερ στο Sport24.gr πριν σπεύσει να συμπληρώσει:

"Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα κι έκανε μία πολύ καλή νίκη. Σίγουρα θα μπορούσαμε να νικήσουμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά ήταν πιο τυχερός στο τέλος.

Μπορούσαν να κερδίσουν και στο τέλος οι δύο ομάδες. Ωστόδο, οι δυνατές ομάδες είναι και τυχερές. Ήταν πιο δυνατός από εμάς ο Παναθηναϊκός και δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό".

Όσον αφορά την ανησυχία που προκαλεί μία τέτοιου είδους νίκη στην πρεμιέρα του TOP-16 "Ήταν μόνο το πρώτο παιχνίδι της β' φάσης. Δεν ανησυχούμε πάρα πολύ για τη συνέχεια. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και θα δούμε που θα βρεθεί η ομάδα στο μέλλον.

Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος και μία πολύ δύσκολη φάση. Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο και μόνο 3-4 από τις 16 μπορούμε να πούμε ότι είναι λιγότερο δυνατές. Οι 10-12 άλλες ομάδες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ