EUROLEAGUE

Καζλάουσκας: "Δεν σκεφτόμαστε το αήττητο"

Καζλάουσκας: "Δεν σκεφτόμαστε το αήττητο"

Ο Γιόνας Καζλάουσκας κάλεσε τους παίκτες του να μην σκέφτονται το αήττητο σερί τους και να παίξουν για μία ακόμα φορά καλύτερα απ' ότι στην έδρα τους

Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (8μ.μ.) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Γιόνας Καζλάουσκας μιλάει για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του.

Η ΤΣΣΚΑ την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της Γαλατάσαραϊ με σκορ 85-70 χωρίς να πιάσει εξαιρετική απόδοση και ο Γιόνας Καζλάουσκας σχολίασε πως ελπίζει η ομάδα του για μία ακόμα φορά να παίξει καλύτερα μακριά από την έδρα της.

Άλλωστε, η ζεστή ατμόσφαιρα στο "Αμπντί Ιπεκτσί" δεν έδειξε να τον προβληματίζει: "Ακούω πολλά για το αήττητο σερί μας, αλλά δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε. Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείς τη λέξη αήττητος, θα ηττηθείς.

Κάναμε πολλά λάθη στο εντός έδρας παιχνίδι μας με την Γαλατάσαραϊ, δεν διαβάσαμε καλά τα πικ εν ρολ κι έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας υποστηρίζουν με μεγάλη ένταση την ομάδα τους, αλλά την ίδια στιγμή θυμάμαι ότι φέτος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαιξε το καλύτερο της μπάσκετ, σε εκτός έδρας αγώνες και δύσκολες ατμόσφαιρες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ