EUROLEAGUE

Κατσικάρης: "Κλειδί η άμυνα στον Τεόντοσιτς"

Κατσικάρης: "Κλειδί η άμυνα στον Τεόντοσιτς"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Φώτη Κατσικάρη και του Γιόνας Κασλάουσκας μετά το τέλος του τρίτου αγώνα της σειράς ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Μπιλμπάο και ο έκτος παίκτης της, το κοινό της μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις δηλώσεις του Φώτη Κατσικάρη και του Γιόνας Κασλάουσκας μετά το τέλος του τρίτου ματς.

Η "μηχανή" της ΤΣΣΚΑ "κόλλησε" στην ασφυκτική άμυνα των Βάσκων και η σειρά θα συνεχιστεί την Παρασκευή (30/3) με τον τρίτο αγώνα.

" Το κομμάτι της ψυχολογίας ήταν βασικό για την ομάδα μας μετά το 2-0. Η ομάδα έπαιξε έξυπνα στην άμυνα και έπαιξε στην επίθεση. Ήμασταν επιθετικοί και χάσαμε λίγα σουτ. Το κλειδί ήταν η υπεροχή στα ριμπάουντ, τα λίγα λάθη και βέβαια η άμυνα στον Τεόντοσιτς. Γνωρίζουμε πως ο Κιριλένκο είναι σημαντικός, αλλά δίχως τις πάσες του Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ είναι λιγότερο επικίνδυνη", τόνισε ο Φώτης Κατσικάρης.

Φυσικά, έκανε ειδική μνεία στο κοινό της "Μπιλμπάο Αρένα", λέγοντας πως " η υποστήριξη των οπαδών είναι εκπληκτική. Γνωρίζουν πότε να χειροκροτήσουν ή να διαμαρτυρηθούν. Μοιάζουν με επαγγελματίες που παρακολουθούν Ευρωλίγκα σε όλη τη ζωή τους".

Στην ΤΣΣΚΑ ο Γιόνας Καζλάουσκας έδωσε συγχαρητήρια στη Μπιλμπάο και πρόσθεσε " δεν μπορώ να πω το ίδιο για την ομάδα μου. Μπορώ να μιλήσω θετικά για δύο παίκτες μου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως παίξαμε τραγικά στην άμυνα με κακές επιλογές. Επιχείρησαν πολλά ελεύθερα σουτ και αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν μπάσκετ, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Η Μπιλμπάο έπαιξε ένα εντελώς διαφορετικό ματς με εξαιρετικούς οπαδούς και υποστήριξη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ