EUROLEAGUE

Κατσικάρης: "Με Διαμαντίδη και Φώτση παραμένει μεγάλος"

Κατσικάρης: "Με Διαμαντίδη και Φώτση παραμένει μεγάλος"

Σε λίγο (14/4, 20.00) ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη των playoffs κι ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Φώτης Κατσικάρης ανέλυσε στον προσωπικό χώρο που διατηρεί σε ισπανική ιστοσελίδα που θα κριθεί η σειρά.

Αναλυτικά ο Φώτης Κατσικάρης ανέφερε στο μπλογκ που διατηρεί στο kiaenzona.com:

" Η ΤΣΣΚΑ έχει απαντήσεις σε καθετί που μπορεί να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο. Είναι μία πλήρης ομάδα κι έχει ένα υπεργεμάτο ρόστερ. Θα παρατηρήσετε την υπεροχή της στο inside game. Ο Παναθηναϊκός με τον Μπατίστα θα υποφέρει στις αλλαγές με τους Μοσχοβίτες κι έτσι ο Γκιστ θα πρέπει να παίξει κάποια πεντάλεπτα. Κάτω από το στεφάνι και μέσα στο ζωγραφιστό μπορεί να ξεκινήσει να χτίζεται η διαφορά. Μπορεί να δείτε να παίρνει χρόνο ο Παπαγιάννης, ο οποίος είναι ένας νεαρός σέντερ ύψους 2,15μ., ο οποίος είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ. Δεν έχει παίξει αρκετά, όμως ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Μόσχα.

- Έχω πολύ σεβασμό γι αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός. Πολλές αλλαγές στην ομάδα, στον πάγκο αλλά με Διαμαντίδη και Φώτση παραμένει μεγάλος. Η εξέλιξη των Γιάνκοβιτς και Παππά είναι σημαντική και έχουν βοηθήσει την ομάδα να φτάσει μέχρι εδώ.

- Η ΤΣΣΚΑ έχει εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια την οποία δεν διαθέτει ο Παναθηναϊκός με παίκτες όπως οι Σλότερ, Νέλσον και τους δύο νεαρούς Έλληνες, οι οποίοι δεν έχουν παίξει πολλά παιχνίδια πρόκρισης σε τέτοιο επίπεδο.

- Ο Ντε Κολό πιστεύω ότι θα είναι το "κλειδί" για αυτή τη σειρά. Η κλάση του ως παίκτης είναι απίστευτη. Η έλευση του Κιριλένκο τους δίνει ακόμα ένα πλεονέκτημα, όμως αν πρότεινα κάπου να επικεντρωθείτε, αυτός είναι ο Ντε Κολό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ