EUROLEAGUE

Και πάλι MVP ο Ούντο

Και πάλι MVP ο Ούντο

Ο Έκπε Ούντο ήταν ο παίκτης που "ξεκλείδωσε" την άμυνα της Ρεάλ οδηγώντας την Φενέρμπαχτσε στο sweep και στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στο Final 4. Ο Αμερικανός σέντερ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική κορυφαίος όλων (VIDEO).

Πέρσι ήταν η Μακάμπι, όμως τώρα ήταν η σειρά της Ρεάλ να γνωρίσει τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε. Οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές Ευρώπης αποκλείστηκαν με sweep από τους Τούρκους στα playoffs κι αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα που έχουν οι παίκτες του Ομπράντοβιτς. Η Φενέρ "σκούπισε" την πρωταθλήτρια και ο Έκπε Ούντο έλαβε τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που ο Αμερικανός σέντερ παίρνει τον τίτλο, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και μετά το Game 2, όμως τότε δεν ήταν μόνος, καθώς τον είχε μοιραστεί με τον Κάιλ Χάινς.

Στο χθεσινό (19/4) παιχνίδι ο Ούντο έμεινε στο παρκέ για 37 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα έχοντας 15 πόντους (7/9 βολές, 4/7 δίποντα), 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και κανένα λάθος μαζεύοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ