EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Σπουδαίο ματς η ΤΣΣΚΑ"

Ίβκοβιτς: "Σπουδαίο ματς η ΤΣΣΚΑ"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την εμφάνιση της έδωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στα χρόνια που ήταν στη ρωσική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ηττήθηκε με 96-64 στη Ρωσία, καθώς οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά του παιχνίδι τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόδοση της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα χρόνια που ήταν στη ρωσική ομάδα.

" Θέλω να συγχαρώ την ΤΣΚΑ για το σπουδαίο παιχνίδι. Συμβαίνει πολύ σπάνια αυτό το παιχνίδι με τέτοια ποσοστά. Έχασαν μόλις τέσσερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο", ήταν τα πρώτα λόγια του "Ντούντα" και συνέχισε:

" Εμείς παίξαμε με 11 παίκτες στο πρώτο ημίχρονο και κάναμε μόλις έξι φάουλ. Ήταν σαν να φοβόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε πολλά σπουδαία παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε. Για μένα ήταν πολύ συναισθηματικό να επιστρέψω εδώ. Πέρασα τρία όμορφα χρόνια εδώ και χάρηκα που είδα καλούς φίλους".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: " Είμαστε απογοητευμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα ήμασταν τόσο κακοί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι μια δύσκολη νύχτα για μας και πρέπει να σηκώσουμε κεφαλι γιατί έρχεται ένας τελικός για μας μετά τον Άρη και πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε σήμερα.

Δεν πρέπει να ψάχνουμε άλλοθι ύστερα από τέτοια ματς, παρά μόνο τον τρόπο που θα βελτιωθούμε και θα αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο. Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά και να το διορθώσουμε".

Καζλάουσκας: "Χαίρομαι για το πώς παίξαμε"

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιόνας Καζλάουσκας ανέφερε: " Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συγκέντρωση που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Αυτό ήταν για μας ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια και χαίρομαι για το πως παίξαμε. Ο Κριάπα είχε προπονηθεί με την ομάδα και έδειξε ότι είναι έτοιμος, αλλά δεν ήθελα να τον βάλω στη φωτιά γι΄ αυτό έπαιξε στο τέλος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ