EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Κέρδισε η υπομονή που είχαμε"

Ίβκοβιτς: "Κέρδισε η υπομονή που είχαμε"
INTIME SPORTS

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Εφές.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στην Εφές με 83-65 και ταυτόχρονα την πρώτη του στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, λοιπόν μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει από την εμφάνιση των παικτών του.

" Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Παιχνίδι που κερδίσαμε δίκαια και είμαι σίγουρος ότι κέρδισε η μεγάλη υπομονή που είχαμε για 40 λεπτά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, δεχτήκαμε μόνο 12 πόντους, η Εφές έχει εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Στη συνέχεια ήταν αρκετά προβληματικά τα επόμενα δύο δεκάλεπτα. Χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια και η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί στα μις-ματς. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και στο τελευταίο δεκάλεπτο μπήκαν τα σουτ και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Με αυτή τη νίκη θα πάμε μπροστά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην προπόνηση. Είμαστε μία νέα ομάδα. Ο Παπανικολάου ήταν πολύ καλός".

Για την εμφάνιση του Κώστα Σλούκα δήλωσε: " Ο κάθε παίκτης όταν δουλεύει σκληρά θα του δοθεί η ευκαιρία. Όταν ήταν 13ος παίκτης είπα υπομονή και με την υπομονή έφτασε μέχρι εδώ. Το ταλέντο που έχει ο Σλούκας το ξέρουμε όλοι, χρειάζεται και παραπάνω. Και ο Μάντζαρης ήταν πολύ καλός, ότι και να κάνουν οι παίκτες ακόμα και μία άμυνα είναι σημαντική".

Σαρίτσα: "Διαφορετικοί στην Κωνσταντινούπολη"

Ο προπονητής της Εφές, Ουφούκ Σαρίτσα τόνισε από την πλευρά του: " Δεν μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα, καθώς "κυνηγούσαμε" τον Ολυμπιακό σε όλο το ματς και όταν τον πιάσαμε καταρεύσαμε κυριολεκτικά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα είμαστε εντελώς διαφορετικοί στην Κωνσταντινούπολη στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ