EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Για τα παιδιά που χάθηκαν"

Ίβκοβιτς: "Για τα παιδιά που χάθηκαν"
INTIME SPORTS

Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τη νίκη επί της Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Τι δήλωσε ο Ουφούκ Σαρίτσα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Εφές, λέγοντας ότι άξιζε τη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να την αφιερώσει στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7.

" Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι αλλά στο μπάσκετ ποτέ δε λες τελείωσε", τόνισε ο "Ντούντα" και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Υπήρχε πολλή πίεση και για τις δυο ομάδες. Η Εφές έκανε πρώτη τα λάθη αλλά κι εμείς τα κάναμε στο τέλος. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στα 21 νεκρά παιδιά και τις οικογένειές τους που πριν από 31 χρόνια τέτοια μέρα έχασαν τη ζωή τους στο παιχνίδι Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Η ομάδα μας είναι πολλή νέα, μια ομάδα που παίζει πολύ λίγο καιρό μαζί, ειδικά μετά τον ερχομό των δυο Αμερικανών. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου έκαναν σπουδαίο παιχνίδι σήμερα, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό και είναι δύσκολο να μιλήσουμε ατομικά".

Σαρίτσα: "Γεμίσαμε άγχος..."

Ο προπονητής της Εφές, Ουφούκ Σαρίτσα δήλωσε: " Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε κι αυτό μας γέμισε άγχος. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε γύρω από τον ηγέτη του τον Σπανούλη που μοίρασε σωστά το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ