EUROLEAGUE

Ίβκοβιτς: "Δίκαιη η ήττα"

Ίβκοβιτς: "Δίκαιη η ήττα"
INTIME SPORTS

Στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο του εντός έδρας στην Ευρωλίγκα και παράλληλα να υποχρεώσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη της ήττα στην διοργάνωση.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε αρχικά για το ματς: " Σήμερα (18/01) χάσαμε δίκαια. Δεν καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ είχαμε κρατήσει την ΤΣΣΚΑ στους 40 πόντους, κάναμε τέσσερα διαδοχικά λάθη και χάσαμε το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων που είχαμε".

Για τους παίκτες του ανέφερε: " Σε αυτό το σημείο που έχουμε φθάσει, στο Top 16 δηλαδή, δεν μπορώ να μάθω στους παίκτες μου πώς να παίζουν άμυνα και πότε πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν φάουλ. Έπρεπε να το ξέρουν ήδη".

Όσον αφορά τη διαιτησία είπε: " Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για την διαιτησία, χάσαμε δίκαια. Πληρώσαμε την απειρία μας και τους τραυματισμούς μας. Ο Σπανούλης δεν ήταν 100% έτοιμος, ούτε ο Μάντζαρης, και όπως ξέρετε ο Παπαδόπουλος είναι έξω. Επίσης, πρέπει να βάλουμε στο παοχνίδι μας και τους δύο ξένους που ήρθαν".

Καζλάουσκας: "Αλλάξαμε την εικόνα σε τρία λεπτά"

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιόνας Καζλάουσκας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: " Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε σήμερα (18/01). Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος και με τα τρίποντά του κατάφερε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και δεν παίξαμε καλή άμυνα. Σε τρία λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα ολόκληρου του αγώνα.

Αρχίσαμε να παίζουμε καλή άμυνα και σταματήσαμε το Βασίλη Σπανούλη, κάτι πολύ σημαντικό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη μας σε αυτό το γήπεδο, στην πρεμιέρα του "Top-16" της Ευρωλίγκας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ