EUROLEAGUE

Ίβανοβιτς: "Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς"

Ίβανοβιτς: "Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς"

Ο κόουτς της Κάχα Λαμποράλ, Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στο ματς με την Μπιλμπάο (21:00, 21/12). Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε (vid.).

Ο προπονητής της Κάχα Λαμποράλ, Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπιλμπάο, όπου κρίνεται η πρόκριση της ομάδας του στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

πό την πρώτη μέρα έλεγα ότι ο όμιλος μας ήταν ισορροπημένος. Έχουμε φτάσει στην τελευταία αγωνιστική και ακόμα πολλά πράγματα είναι ακόμα ανοιχτά", τόνισε ο Ιβάνοβιτς και συμπλήρωσε:

" Ευτυχώς για εμάς εξαρτάται από εμάς το αν θα προκριθούμε στην επόμενη φάση, δεν έχουμε ανάγκη να κοιτάμε τι γίνεται στα άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ προσεκτικά και συγκεντρωμένα, όπως στο ματς με την Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα".

Πριτζιόνι: "Δεν περιμένουμε βοήθεια"

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι από την πλευρά του τόνισε: " Δεν μπορούμε να περιμένουμε βοήθεια από κανέναν. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Μπιλμπάο. Διαθέτουν παίκτες, οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν πρόβλημα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ