EUROLEAGUE

Η πτήση του ΠΑΟ για το διπλό στη Βαρκελώνη

Η πτήση του ΠΑΟ για το διπλό στη Βαρκελώνη
INTIME SPORTS

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζήτησε το "διπλό" στη Βαρκελώνη μετά το 2-2 στο ΟΑΚΑ και το επανέλαβε κατά την προσγείωση της πτήσης τσάρτερ, προκαλώντας χαμόγελα αισιοδοξίας και δίνοντας το σύνθημα για νίκη-πρόκριση στην ομάδα (vids)

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Αντωνία Μαραγούσια

Τρεις ώρες διήρκεσε η πτήση του τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού, μαζί με περίπου 100 φίλους της ομάδας στη Βαρκελώνη.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να εκφράζει την πίστη του στην ομάδα κατά τη διάρκεια της πτήσης και μετά την τέλεια προσγείωση του πιλότου (που καταχειροκροτήθηκε), το έδειξε για μία ακόμα φορά φωνάζοντας το σύνθημα "Διπλό στη Βαρκελώνη, ΠΑΟ ολέ...".

Νωρίτερα είχε ακουστεί κι άλλο ένα γνωστό στις τάξεις των "πράσινων" οπαδών... "Στη Βαρκελώνη ήρθα Πανάθα για σένα..." που είχε βγει για το φάιναλ φορ του 2011.

Πλέον, δύο χρόνια μετά ο Παναθηναϊκός αναζητά μία ακόμα σπουδαία νίκη μέσα στη Βαρκελώνη, για να πάρει το εισιτήριο για το Λονδίνο.

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και τα άλλα μέλη της ομάδας, ήταν ευδιάθετοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και έβγαζαν μία ηρεμία στις κινήσεις και τις αντιδράσεις τους. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε πλάκα με συμπαίκτες του και μέλη της ομάδας, ενώ όπως πάντα μοιράστηκε το δωμάτιο με τον έτερο παλιότερο παίκτη του Παναθηναϊκού Κώστα Τσαρτσαρή.

Η αποστολή αφού τακτοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διαμένει, πήρε μεσημεριανό και στη συνέχεια οι παίκτες είχαν μερικές ώρες για να ξεκουραστούν πριν την βραδινή προπόνηση (9.30μ.μ. ώρα Ελλάδας).

Μόνος του ο Γιαννακόπουλος στη Βαρκελώνη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίμησε να μεταβεί μόνος τους στη Βαρκελώνη και να μην ταξιδέψει με το τσάρτερ της αποστολής, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πάντως, την Πέμπτη το βράδυ θα βρίσκεται κανονικά και ο ίδιος στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ