EUROLEAGUE

Η μπάντα της "καυτής" Κάχα...

Η μπάντα της "καυτής" Κάχα...

Η μπάντα της Κάχα Λαμποράλ αποτελεί παράδοση και τον "ηγέτη" της κερκίδας των Βάσκων, όπως φάνηκε και από το ματς με τον Ολυμπιακό (videos)!

Αποστολή στην Βιτόρια: Βασίλης Δελής

Όταν βρίσκεσαι στο "σπίτι" της Κάχα Λαμποράλ το πρώτο πράγμα που σου τραβάει την προσοχή είναι το μεγάλο πανό των οπαδών της Κάχα, το οποίο αναγράφει τη λέξη "Baskonia".

Στη συνέχεια παρατηρείς τον χρόνο κατά τον οποίο γεμίζει το γήπεδο, μέσα σε μερικά λεπτά, όμως το καλύτερο έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις...

Από την πρώτη κιόλας επίθεση των Βάσκων η ιστορική πλέον μπάντα της ομάδας δίνει τον παλμό στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο που βρίσκεται στις κερκίδες.

Οι μουσικοί είναι κρυμμένοι στο ένα "πέταλο" και δύσκολα μπορείς να τους διακρίνει κάποιος, όταν όμως τους καταλάβεις διαπιστώνεις την διάθεση και την αποφασιστικότητα στον τρόπο που παίζουν μουσική σε μία προσπάθεια να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη.

Ο κόσμος τους λατρεύει και περιμένει πάντα το δικό της σύνθημα για να αρχίσει το πανηγύρι. Η παράδοση λέει, ότι οι μουσικοί πηγαίνουν από πατέρα σε γιο και δεν επιτρέπουν σε άλλους να "σπάσουν" τον θεσμό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ