EUROLEAGUE

"Η άμυνα στο φινάλε, έκρινε το αποτέλεσμα"

"Η άμυνα στο φινάλε, έκρινε το αποτέλεσμα"

Η Μπαρτσελόνα "σκούπισε" τη Γαλατασαράι και ήταν η πρώτη που πήγε στο Final Four του Μιλάνου. Τώρα, περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της (θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ρεάλ-Ολυμπιακός).

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε για πέμπτη φορά σε Final Four, την τελευταία εξαετία και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευτυχής. Ο Εργκίν Αταμάν εστίασε στα λάθη της Γαλατασαράι, στην άμυνα του Χουέρτας.

Εργκίν Αταμάν (Γαλατασαράι): “ Παίξαμε καλό μπάσκετ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν μπορώ να πω ότι υπερισχύσαμε της Μπαρτσελόνα. Επιτεθήκαμε με πικ εντ ρολ και τα καταφέραμε, όπως θα θέλαμε. Ήταν δυσκολότερο να σκοράρουμε στο δεύτερο μισό. Μετρήσαμε μόλις 12 πόντους στην τρίτη περίοδο και χάσαμε εύκολα μπάλες, ενώ χάσαμε και ελεύθερα σου. Κάναμε κάποια λάθη, στην άμυνα του Χουέρτας και μας τιμώρησε, σκοράροντας σε κρίσιμα σημεία. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, στα τελευταία 50'', αλλά δεν βρήκαμε το πώς. Η Μπαρτσελόνα τιμώρησε τα λάθη μας και προκρίθηκε με 3-0. Ήταν ένας μαραθώνιος, με 27 ματς αυτή τη σεζόν, στη Euroleague και αποδείξαμε στον κόσμο πως ήμασταν ομάδα που άξιζε να είναι στην οκτώ καλύτερες”.


Τσάβι Πασκουάλ (Μπαρτσελόνα): " Είμαστε ευτυχείς με αυτό που καταφέραμε και πάμε στο πέμπτο Φάιναλ Φορ, της τελευταίας εξατείας. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου, για αυτήν την εμφάνιση. Είχαμε καλό βράδυ. Ήταν μας που απήλαυσαν οι φαν. Στο τέλος και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να νικήσουν. Παίξαμε καλή άμυνα, στις τελευταίες κατοχές και προκριθήκαμε”.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ