EUROLEAGUE

Η συνεργασία Σπανούλη-Μπιρτς στις φάσεις της βραδιάς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η συνεργασία μεταξύ Βασίλη Σπανούλη και Κεμ Μπιρτς κέρδισε μία θέση μεταξύ των καλύτερων φάσεων που έγιναν στα παιχνίδια της Παρασκευής για τα Playoffs της EuroLeague (VIDEOS).

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ούτως ή άλλως ο ηγέτης και το βαρόμετρο του Ολυμπιακού. Ο Κεμ Μπιρτς, από τη μεριά του, έχει εξελιχθεί και αυτός σε πολύ σημαντικό παίκτη για τους "ερυθρόλευκους" στη σειρά με την Αναντολού Εφές. Όταν αυτοί οι δύο συνεργάζονται, δε, μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις σαν αυτήν που κέρδισε τον "τίτλο" του καρφώματος της βραδιάς από τα δύο παιχνίδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής.

Δείτε στο παραπάνω video τη συνεργασία μεταξύ Σπανούλη-Μπιρτς στο κάρφωμα της βραδιάς, μαζί με τις υπόλοιπες φάσεις που ξεχώρισαν από τα χθεσινά παιχνίδια.

Παραμένουμε στο "Αμπντί Ιπεκτσί", όπου ο Μπράιαντ Ντάνστον έκοβε και ο Τσεντί Οσμάν κάρφωνε, πριν αρχίσει ο Ολυμπιακός την αντεπίθεση του.

Από το άλλο παιχνίδι προέρχονται οι άλλες δύο φάσεις της βραδιάς. Ο Τρέι Τόμπκινς έδωσε την καλύτερη ασίστ στη νίκη της Ρεάλ επί της Νταρουσάφακα...

...και ο Τζέιμς Αντερσον έκανε το πιο εντυπωσιακό κόψιμο της βραδιάς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ