EUROLEAGUE

Η μεγάλη ανατροπή της Μπαρτσελόνα

Η μεγάλη ανατροπή της Μπαρτσελόνα

Την ανατροπή της βραδιάς έκανε η Μπαρτσελόνα, η οποία “γύρισε” παιχνίδι 14 πόντων στα τελευταία 6,5 λεπτά στο Καζάν. Δείτε πως τα κατάφερε, μαζί με τις καλύτερες φάσεις από τα τέσσερα χθεσινά παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα βρισκόταν 14 πόντους πίσω στο σκορ και απείχε μόλις 6,5 λεπτά από μία απρόσμενη ήττα στο Καζάν. Ήταν μέχρι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο να πάρει το όπλο του, να σηκώσει στους ώμους του τη Μπάρτσα και μαζί με τους Ράις, Ντόλμαν και Ολεσον να την οδηγήσουν σε ένα τρομερό επιμέρους 25-5 στα τελευταία έξι λεπτά της αναμέτρησης.

Στο παραπάνω video μπορείτε να παρακολουθήσετε πώς έγινε η ανατροπή της “μπλαουγκράνα” στην τελευταία περίοδο του αγώνα . Παρακάτω, βέβαια, ακολουθούν και οι καλύτερες φάσεις από τη χορταστική χθεσινή βραδιά της EuroLeague!

7DAYS Play of the Night:Το απίστευτο κάρφωμα του Λατάβιους Γουίλιαμς δεν θα μπορούσε να μην ανακηρυχθεί η φάση της χθεσινής βραδιάς.

Dunk of the Night:Μία από τις πολλές συνεργασίες που θα δούμε μέσα στη χρονιά κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου καρφώματος. Ο Καλάθης πασάρει και ο Γκιστ καρφώνει!

Tadim Assist of the Night:Φανταστική η πάσα του Βίκτορ Κλαβέρ, εξαιρετική και αυτή όμως του Τζάστιν Ντόλμαν, που κερδίζει τον τίτλο της καλύτερης ασίστ της βραδιάς.

Oscar Mayer Block of the Night:Ο Ανταμ Χάνγκα διαβάζει άψογα τη φάση και κόβει εντυπωσιακά τον πολύ ψηλότερο του Αλεν Ομιτς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ