EUROLEAGUE

Η 17η αγωνιστική με αριθμούς

Η 17η αγωνιστική με αριθμούς

Το μερίδιο πόντων του Κιθ Λάνγκφορντ, η επίδοση της ΤΣΣΚΑ, το ρεκόρ της Νταρουσάφακα και οι υπόλοιποι αριθμοί της 17ης αγωνιστικής στην EuroLeague.

Γεμάτη επιθετικές επιδόσεις ήταν η 17η αγωνιστική της EuroLeague. Διαβάστε ποιοι ήταν οι έξι αριθμοί που ξεχώρισαν από την εβδομάδα που πέρασε, κατά την οποία η Νταρουσάφακα και ο Ντάιρις Μπέρτανς σημείωσαν ρεκόρ στον αγώνα με τη Μπασκόνια και ο Κιθ Λάνγκφορντ οδήγησε για μία ακόμη φορά την Ούνικς Καζάν.

98

Το σύνολο πόντων που σημείωσε η Νταρουσάφακα στον αγώνα με τη Μπασκόνια αποτελεί ρεκόρ ομάδας στην EuroLeague.

45%

Αυτό είναι το μερίδιο πόντων της Ούνικς Καζάν που σημείωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ στην αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ . Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε τους 27 από τους 63 πόντους της ομάδας του.

37

Η διαφορά με την οποία η ΤΣΣΚΑ νίκησε την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (101-64) αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη της φετινής EuroLeague μετά το +39 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα (102-63) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

29

Οι πόντοι που σημείωσε ο Ντάιρις Μπέρτανς στη νίκη της Νταρουσάφακα επί της Μπασκόνια αποτελούν την καλύτερη επίδοση από rookie από το Μάρτιο του 2015.

12

Αυτή είναι η διαφορά που χρειάστηκε να ανατρέψει η Ούνικς Καζάν, προκειμένου να νικήσει τη Μπάμπεργκ 63-58 . Η ρωσική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 12 πόντους διαφορά στο 24'.

1

Τόσες νίκες έχει σημειώσει ο Ερυθρός Αστέρας επί της Φενέρμπαχτσε μετά το 2000. Η πρώτη επιτεύχθηκε την προηγούμενη Πέμπτη με 75-73 .

Στο video που ακολουθεί παρακολουθήστε ακόμα το slowdown της 17ης αγωνιστικής, σε ένα υπέροχο μουσικό video από τα παιχνίδια που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ